SOBRE MI

Hola! Em dic Neus Ponsetí, encantada de conèixre’t!


Sóc una il·lustradora catalana nascuda al 1995 a Girona.

M’agrada el territori català i totes les seves curiositats. Des de les seves tradicions fins a qualsevol projecte que posi en valor la nostra terra.


Graduada en Publicitat i Relacions Públiques a la
Universitat de Girona (2017), vaig fer un Erasmus+ en Comunicació Gràfica i Publicitària a l’Haute École Albert Jacquard de Namur (Bèlgica, 2017), un postgrau d’Il·lustració a la BAU Centre Universitari i Disseny de Barcelona (2018) i un Cicle Superior a l’Escola d’Art d’Olot (2022).

Actualment estic fent una residència artística a La Volta, i des del 2023 he començat a fer ceràmica per ampliar la il·lustració a altres àmbits, espero que us agradin!

GUARDONS:

2023 – Menció d’honor de la Família professional de Comunicació gràfica i audiovisual pel Projecte Integrat La Gironina, la ruta dels mites i les llegendes de Girona en la resolució dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en els àmbits d’Arts Plàstiques i Disseny corresponent al curs 2021-2022 atorgats per la  Generalitat de Catalunya .

2022 – Finalista als XXII Premis Salvador Reixach atorgats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca de la Garrotxa amb La Gironina, la ruta dels mites i les llegendes de Girona.

EXPOSICIONS:

2023 – Embruixos, plantes i llegendes a l’espai V25 de l’Associació Cultural La Volta de Girona.

CLIENTS: Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Ajuntament de Girona, Associació de Veïnes i Veïns de Santa Eugènia de Ter, Associació de veïns de Sant Narcís, Centre Cívic de Sant Narcís, Generalitat de Catalunya, El Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.