La Gironina

LA GIRONINA

La ruta dels mites i les llegendes de Girona

La Gironina és la guia turística il·lustrada de Girona, basada en una selecció de Les llegendes i misteris de Girona escrites per Carles Vivó i Siqués. Aquesta guia inclou llegendes, curiositats i gastronomia local.

La Gironina et suggereix un itinerari per explorar el barri vell de Girona. Un espai ple d’història, de mites, curiositats i llegendes que han passat de generació en generació al municipi gironí.

Aquesta guia et farà recórrer els carrers estrets i sinuosos d’aquesta ciutat plena de màgia, i et convida a compartir-ho amb la gent que més estimes.

Aquesta guia ha format part del Projecte final d’estudis de l’Escola d’Art d’Olot 2022 i ha sigut reconeguda mitjançant els següents guardons:

2023 – Menció d’honor de la Família professional de Comunicació gràfica i audiovisual pel Projecte Integrat La Gironina, la ruta dels mites i les llegendes de Girona en la resolució dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en els àmbits d’Arts Plàstiques i Disseny corresponent al curs 2021-2022 atorgats per la  Generalitat de Catalunya .

2022 – Finalista als XXII Premis Salvador Reixach atorgats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca de la Garrotxa amb La Gironina, la ruta dels mites i les llegendes de Girona.