Guies turístiques

Itineraris per explorar el territori català a través de la seva història

En aquestes guies turístiques hi trobareu una mirada subjectiva. L’imprescindible com a amant de les curiositats locals. Una selecció d’adreces independents, escollides per la seva narrativa, la seva originalitat, la seva màgia i la seva història…

Totes les adreces s’ordenen, però alhora es poden desordenar per poder elaborar el teu propi camí.

Són guies fetes a Catalunya i s’actualitzen regularment per seguir les històries més llegendàries de les ciutats que promocionem.

La Gironina és una guia turística il·lustrada que té com a fil conductor la ruta dels mites i les llegendes de Girona, així com altres curiositats del municipi gironí. El seu itinerari té una durada de dues hores caminant.

Aquesta guia, a més, pot tenir altres funcions: Ser el souvenir d’algú, el conte d’abans d’anar a dormir, un col·leccionable o un regal pels que encara no han visitat la ciutat.

Actualment no està disponible.


RECONEIXEMENTS
2023Menció d’Honor de la Generalitat de Catalunya en la resolució dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en els àmbits d’Arts Plàstiques i Disseny corresponent al curs 2021-2022.

2022Finalista als XXII Premis Salvador Reixach atorgats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca de la Garrotxa